Over Ons


Jinys BBQ gezichten
Gezichten van Jinys BBQ team

Wie zijn wij ?

Ons catering bedrijf jinys bbq is een jong en dynamische bedrijf. Ons catering bedrijf is gestart in 2020 en is ontstaan door ons gezin , de naam jinys komt van onze eerste letters van onze naam. Het is gestart vanuit een passie voor eten en BBQ’en. Onze bbq trailer hebben we aangekocht in 2019 die op maat gemaakt is. Door veel aanvragen of we met onze bbq trailer catering deden hebben we in 2020 de sprong gewaagd om een catering bedrijf met bbq op te starten , Wij komen met onze bbq trailer tot bij de klant thuis of op locatie. We werken met zorg en verse producten. Wij werken steeds op maat/ wens van de klant en niet met vaste menu’s . Ons  doel is steeds om onze klanten een aangename en zorgeloos feest te laten beleven en te laten genieten van hun gezelschap, zonder veel zorgen over het eten en de afwas, want dit doen we trouwens ook zelf.

Onze BBQ aanhangwagen  met Oklahoma en grill kant
Onze BBQ aanhangwagen met een Oklahoma en grill kant

Wat doen wij ?

Catering bedrijf jinys bbq verzorgt een complete bbq voor uw familie feest, baby borrel, communie, van bedrijfsfeest tot uw event …., Voor een feestje is heel veel mogelijk, denk maar aan een formule met verschillende hapjes, maar het kan ook klassiek met hapjes, hoofdgerecht en dessert of enkel een hoofdgerecht kortom alles is mogelijk en bespreekbaar. Wil je een klassieke bbq zoals bijvoorbeeld worst, brochette, ribbetjes ….. Of mag het dat ietsje meer zijn ?  zoals côte a los, varkenshaasje, zalm, …. . Onze hoofdgerechten worden steeds voorzien  van bijhorende groentjes ( pasta/ aardappelsalade kan ook ), en natuurlijk onze overheerlijke 9 soorten koude sauzen van Jermayo. Er kan ook steeds warme sauzen bij gevraagd worden. De combinaties zijn zo verschillend van klant tot klant en dat maakt het uniek voor elke gelegenheid, daarom heeft jinys bbq niet echt een prijzenlijst.

Wij werken steeds in buffet vorm, we brengen alles mee wat met het eten te maken heeft ( zoals bijvoorbeeld de tafels om ons buffet op te zetten, borden en bestek, ….. ).

( lees onder de foto verder voor meer info )

Als wij een richting weten van wat uw wensen zijn en wat u zou verkiezen ( aantal stukken/soorten vlees per persoon, ….) dan kunnen wij een richt prijs geven en eventueel een offerte opmaken.